granollers Fismed

Traumatologia i rehabilitació

Tractaments professionals de traumatologia i rehabilitació a Granollers

Traumatologia i rehabilitació

En què consisteix els nostres tractaments de traumatologia?

Es tracta d’una visita mèdica privada, per cobertura d’una mútua mèdica o per seguiment en cas d’accident de tràfic. Truca’ns i et donarem més informació al respecte.

Que tècniques de rehabilitació oferim als pacients?

A Fismed apliquem tècniques terapèutiques de tipus físic i de mobilització manual per al tractament de lesions traumatològiques, postquirúrgiques i malalties diverses, amb la finalitat d’aconseguir augmentar qualitativament i quantitativament el nivell d’autonomia de l’individu.

El nostre centre de traumatologia i rehabilitació a Granollers està indicat per a tractar patologies articulars (artritis, artrosis, etc.), fractures, postoperatoris i traumatologia, entre altres. Per aconseguir l’èxit en els tractaments posem a la teva disposició diversos equips d’última tecnologia làser, de magnetoteràpia, ultrasò, microones, corrents analgèsiques i d’electroestimulació o parafina, entre altres.

Servei d'atenció de traumatologia, de caràcter privat o mitjançant autorització d'una asseguradora per lesions produïdes en accident de trànsit

FISMED FISIOTERAPIA FUNCIONAL, S.L.P.

 Carrer Girona, 301 Granollers, 08402, (Barcelona)
 Telèfon per mútues i accidents de trànsit:
93 840 17 26
 Telèfon consultes i atenció de serveis privats:
93 840 93 60
WhastApp per atenció privada:
659 034 045
WhastApp per atenció mútues i accidents de trànsit:
637 627 611
  fismed301gmail.com