granollers Fismed

Fisioteràpia a Granollers

Fismed, centre de fisioteràpia i teràpies manuals.


La Fisioteràpia es una de les  especialitats que apliquem, tractant a pacients des de patologia reumàtica, trumatològica,  fins a pacients amb lesions produïdes en l´àmbit esportiu, branca que treballem amb un ventall de tècniques de diagnòstic i tractament com ecografia, electrolisi, diatermia, manipulacio articular i exercicis guiats de reparació tisular.

 

Recuperació de lesions esportives de diferent naturalesa

La pràctica de qualsevol esport pot derivar en lesions de caràcter traumàtica, amb ruptures o distensions importants, o de caràcter degeneratiu per microtraumatisme repetitu o per mal gest esportiu que degenera el teixit per sobreús. A Fismed tractem les lesions que es produeixen de forma més comuna a l’àrea esportiva, com tendinitis, tendinosis crònica, fibrosi muscular, fibrosi lligamentosa, ruptura fibril·lar, entre altres.

 

TRACTAMENTS DE FISIOTERÀPIA

TECARTERÀPIA

La transfèrencia eléctrica capacitiva ( TEC ) es un mètode que permet transferir per capacitat ( fonament del condensador elèctric ) la corrent de RF al cos del pacient a través d´un electròde mòbil d´aplicació externa. La circulació de corrent principalment focalitzada a la zona pròxima a l´electròde actiu, augmenta la temperatura dels teixits, afavorint la recuperació de lesions.

La TER es diferencia de la TEC basicament en que l´electròde d´aplicacio no està aïllat i això permet la transferència de corrent al cos del pacient amb menys dispersió i obtenint una elevació de la temperatura a més profunditat, arribant a teixits de més difícil accesibilitat.

La Tecarteràpia o Diatermia permet obtenir totes les vantatges de l´augment tèrmic a profunditat per la recuperació de lesions musculo articulars i tendinoses, provocant efectes biologics com augment de la circulació i perfusió sanguinea ( vasodilatació ) donant lloc al augment de l´oxigenació dels teixits i la disminució de l´acidesa. També dona lloc a un increment de la permeabilitat de la membrana cel.lular amb augment de la transferènca de metabòlits estimulant el sistema inmunitari i disminuint els radicals lliures.

 

 EPI I EPTE (electròlisi percutània)

Mètode revolucionari indicat per les lesiones cròniques o en processos de fibrosi, que en contacte directe amb la lesió produeix una lisi o destrucció del teixit degradat i fibròtic en temps reial, produint una resposta inflamatòria adequada i controlada, augmentant el fluix sanguini i afavorint la regeneració. Així, es facilita el procés de recuperació en menys temps i amb més garantia de bons resultats.

Donat que amb aquest mètode es tracten lesions cròniques o en processos amb degradació del teixit, es recomana realitzar un mínim de tres a cinc sessions per valorar la resposta al tractament.

Al nostre centre de fisioteràpia a Granollers realitzem aquest tractament amb l’ajuda d’ecografia, per poder localitzar el teixit danyat amb més precisió i obtenir més eficàcia.

 

ONES DE XOC

ondas_choque.jpg

FISMED FISIOTERAPIA FUNCIONAL, S.L.P.

 Carrer Girona, 301 Granollers, 08402, (Barcelona)
 Telèfon per mútues i accidents de trànsit:
93 840 17 26
 Telèfon consultes i atenció de serveis privats:
93 840 93 60
WhastApp per atenció privada:
659 034 045
WhastApp per atenció mútues i accidents de trànsit:
637 627 611
  fismed301gmail.com