granollers Fismed

Centre de fisioteràpia i Osteopatia

Al nostre centre de fisioteràpia t’ajudarem a millorar el dolor que alteren i condicionen una vida normal. Estem a Granollers.

La salut i el benestar dels pacients és la nostra principal preocupació

Al nostre centre FISMED de fisioteràpia a Granollers som experts en salut i benestar, de manera que les nostres accions estan encaminades a proporcionar tractaments apropiats per tractar diferents lesions i patologies d’origen osteoarticular. Si desitges que professionals acreditats i en constant formació es facin càrrec de l’aplicació del tractament de fisioteràpia o rehabilitació que necessitis, vine a Fismed i rep la millor atenció personalitzada. Els nostres tractaments de fisioteràpia i osteopatia són en l’àmbit particular i per a la resta de tractaments (rehabilitació i traumatologia) col·laborem amb diverses companyies asseguradores, com Mutua General de Catalunya, Mapfre Familiar, Axa Salud i ASEFA.

Per aconseguir l’excel·lència en els serveis i tractaments de fisioteràpia i rehabilitació que oferim a Fismed és fonamental comptar amb un equip humà capacitat i amb una àmplia formació acadèmica. Ells són els que realment aconsegueixen que els pacients recuperin la seva vida normal sense seqüeles o amb els mínims dolors possibles. A més, al nostre centre de fisioteràpia a Granollers FISMED també és pioner per comptar amb les tecnologies més innovadores en matèria de fisioteràpia i rehabilitació ( Ecògraf per exploració dinàmica de les lesions, microones, ultrasons, màquines d’electroteràpia, termoteràpia, magnetoteràpia, làser ).

Som especialistes en el tractament destinat a la recuperació després d’un accident de trànsit

A més, el nostre centre de fisioteràpia FISMED està especialitzat en l’aplicació de tractaments destinats a pal·liar les seqüeles derivades d’un impacte per accident de tràfic de diversa consideració. Per això, a Fismed tenim acords amb pràcticament totes les companyies d’assegurances, doncs estem adherits al conveni mèdic UNESPA. Fem seguiments mèdics i traumatològics dels pacients sense cap cost doncs totes les despeses mèdiques corren a càrrec de la asseguradora del vehícle propi. Això inclou, per descomptat, la realització de les diferents proves diagnòstiques i les sessions de rehabilitació que siguin necessàries per a la recuperació total de la persona.

ALGUNS DELS NOSTRES TRACTAMENTS

Osteopatia i traumatologia - Fisioteràpia esportiva - Fisioteràpia - Podologia 

Truca’ns a: 93 840 17 26

FISMED FISIOTERAPIA FUNCIONAL, S.L.P.

 Carrer Girona, 301 Granollers, 08402, (Barcelona)
 Telèfon per mútues i accidents de trànsit:
93 840 17 26
 Telèfon consultes i atenció de serveis privats:
93 840 93 60
WhastApp per atenció privada:
659 034 045
WhastApp per atenció mútues i accidents de trànsit:
637 627 611
  fismed301gmail.com