granollers Fismed

Podologia

Tractaments de professionals de podologia a Granollers

Podología

Al nostre centre de podologia a Granollers t’espera un servei integral dirigit al tractament de qualsevol patologia i/o alteració dels peus.

TRACTAMENTS DE PODOLOGIA DE FISMED
Podologia general infantil i esportiva - Estudi biomecànic de la marxa - Adaptació de plantilles a mida, mitjançant estudi biomecànic - Ungles clavades - Esperó - Berrugues - Calls i durícies - Tractaments del peu diabètic i neuràlgic

Servei especialitzat de posturología. Consulta’ns

Com especialistes del peu, a Fismed també posem a la teva disposició un innovador servei de posturología. La postura és l’adaptació que el cos realitza als sistemes de captació d’informació de l’exterior, que ens permeten tenir constantment referències de la nostra posició i mantenir un equilibri dinàmic, mantenir-nos a peu dret, observar un objecte, referenciar la seva distancia i no sofrir vertigen.

Aquesta tècnica que utilitzem al nostre centre de podologia a Granollers de donar resposta, mitjançant l’aplicació d’unes plantilles amb captors, sobre l’etiologia de fenòmens patològics neuromusculars. És a dir, buscar l’origen del dolor de peus, extremitats, esquena o alteracions vestibulars a través de la investigació i reprogramació de les vies d’entrada sensorial.

FISMED FISIOTERAPIA FUNCIONAL, S.L.P.

 Carrer Girona, 301 Granollers, 08402, (Barcelona)
 Telèfon per mútues i accidents de trànsit:
93 840 17 26
 Telèfon consultes i atenció de serveis privats:
93 840 93 60
WhastApp per atenció privada:
659 034 045
WhastApp per atenció mútues i accidents de trànsit:
637 627 611
  fismed301gmail.com