granollers Fismed

Tractaments d’accidents de tràfic a Granollers

A Fismed t’ajudem a superar les lesions i seqüeles provocades després d’un accident de tràfic. Estem a Granollers

Tractaments d’accidents de tràfic a Granollers Les lesions que poden provocar un accident de tràfic poden ser de diversa consideració, des d’un petit esquinç cervical fins a una pèrdua funcional important. Sigui quin sigui el teu cas, a Fismed estem per ajudar-te. Demana la teva primera cita i t’informarem de tots els passos a fer per rebre el tractament més adequat a les teves necessitats, i el més aviat possible.

Per oferir-te les màximes garanties i el servei més extens, formem part de l’Associació Empresarial de l’Assegurança (Unespa), que representa prop de 240 entitats asseguradores, xifra que suposa més del 96% del mercat assegurador. Això vol dir que, sigui quina sigui la teva assegurança, a Fismed t’atendrem sense cap cost, gràcies al conveni que tenim amb la teva entitat asseguradora.

Què inclou el conveni de Fismed amb Unespa?

Aquest conveni de col·laboració inclou l’assistència integral del pacient que s’hagi lesionat en un accident de circulació, incloent-hi un complet seguiment mèdic i rehabilitador (amb les proves diagnòstiques que siguin necessàries). Tot, com et diem, sense cap cost per a tu. Vine a veure’ns i t’explicarem personalment tots els detalls de l’assistència.

Aquesta col·laboració també ens permet tractar a lesionats que hagin iniciat la rehabilitació en altres centres i que desitgen canviar a Fismed per motius diferents, ja sigui per disconformitat amb el tractament que s´està rebent o per proximitat amb el seu domicili habitual. L’únic que necessitem per atendre’t inicialment són les següents dades:

  • Dades personals
  • Matrícula
  • Data de l’accident
  • Asseguradora

Truca’ns i concertarem una primera visita amb el servei de traumatologia i iniciarem el tractament rehabilitador,el més aviat possible. seguint la teva evolució mèdica fins a la visita final de l’alta. 

FISMED FISIOTERAPIA FUNCIONAL, S.L.P.

 Carrer Girona, 301 Granollers, 08402, (Barcelona)
 Telèfon per mútues i accidents de trànsit:
93 840 17 26
 Telèfon consultes i atenció de serveis privats:
93 840 93 60
WhastApp per atenció privada:
659 034 045
WhastApp per atenció mútues i accidents de trànsit:
637 627 611
  fismed301gmail.com